Bästa sättet att få folk att inte delta i turneringar II

Hah! Ytterligare en helt spontan inläggsserie. Idiotin i omvärlden gör att jag knappt behöver anstränga mig för att ha sorgligt skit att skriva om. Den första delen i "Bästa sättet att få folk att INTE delta i turneringar" handlade om Genki, ett anime-event i Danmark med en turnering i SSFIV. Hur fick Genki oss att avstå från att trycka tummen i röven på halvtyskarna AKA danskar? Jo, genom att hemlighålla priserna! Ren och skär retarderad idioti. Nivån är obefintlig.


Nummer två då? Jo, som en del av er är medvetna om börjar Gamex närma sig. Ingen tydlig information om turneringsdatum för Super Street Fighter IV har kommit och till slut blev min sambo irriterad och drog iväg ett mail till Ponde eller vafan den DH-ansvarige som är med och arrangerar skiten kallas för (trevlig prick, dock).

Svaret?

Fredag.

Fredag...

Fredag.....?

Vafan.....

VAFAN!!!!

Gamex och SSFIV-turneringen blir alltså ett stockholmscentrerat event. Skittråkigt, ty många av oss jobbar på fredagar. Det är således bara småknåddar (barn) och arbetslösa Stockholmare som kan delta (samt en och annan sponsrad Skatan). Kommer GonZa under fredagsförutsättningar? Det verkar inte så. I och för sig beror det rätt mycket på att förstapriset renderar femtusenkronor vilket är en tämligen liten summa om man lägger en sisådär 1500:- på resa tur och retur från halvdanmark. Vi har nog större profitchans vid pokerborden på casinot. Skitsvagt Gamex, skitsvagt DH, skitsvagt Aftonblaskan, skitsvagt skitsvagt, skitsvagt.

/Joakim

PS: Min laptop har gått sönder och min stationära är en efterbliven relik som låter som en trasig dammsugare. Min aktivitet sjunker således något den här veckan, vilket några av er kanske märkt. Tur nog har Emil fått tillbaka sin, för en kort stund...

Kommentarer
Postat av: mr_carl

Finns ju en skit bra anledning till att dom lägger det på fredagen, som du skriver blir det mycket svårare för "vanliga" duktiga spelare att komma dit då eftersom dom vanligtvis jobbar då vilket gör det lättare för de "bästa" att behålla sina titlar :)



Det är i alla fall min slutsatts av det hela jag hoppas dock ni kan åka upp och ge dom vad dom tål.

2010-10-15 @ 17:45:09
URL: http://kwit.tv
Postat av: baszoo

Det med genki var fan helt retarded. Kommer ihåg att jag själv kollade upp infon om det, frågade även själv efter jag fått ert svar. Trodde ni trollade mig. Men fan, hemliga priser asså. Pinsamt är ordet,DANSKJÄVLAR är tanken.

2010-10-15 @ 20:49:15
Postat av: Joakim

@Baszoo: Löjligt jävla skämt helt enkelt.



@mr_carl: du har helt klart en poäng.



Skräp...

2010-10-15 @ 22:26:40
URL: http://spelbroderna.blogg.se/
Postat av: Nutty

chun-lee! hon är pure awesomeness ^^

2010-10-15 @ 23:01:26
URL: http://nutzthawakahoho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails