Nördkrig i Street Fighter-Sverige

Det händer (äntligen!) saker inom fightingscenen i Sverige. Efter att GonZa placerade sig som bästa svensk på Dreamhacks internationella turnering i somras har vi försökt starta beef, men utan framgång. Inte så konstigt, det är svårt att vara kaxig när hela "eliten" ryker, one by one, inför GonZas El Fuerte.  Men nu, en sisådär fem månader senare, har det börja rumla i Stockholm. Yagami stod som segrare på Gamex, Skatan tvåa och Boris aka The Emperor (El Fuerte) trea så har deras tidigare så späda röster vågats luftas inför omvärlden. Det har som sagt varit knäpptyst men efter en stockholmsbaserad turnering med tid och datum lagd på så sätt att enbart stockholmare egentligen skulle kunna delta rent praktiskt så har det blivit ljud i skällan.

Det faller sig som så att Louie, SM-mästaren, var magsjuk och inte kunde delta. Helt plötsligt börjas det snackas om att han bara fejkade för att han inte vågade delta. Det här är alltså sagt om en kille som faktiskt levererat - ordentligt. Killen är grym. Riktigt grym. Ja, Skatan är också grym och det är även Yagami och en del andra fightingsmurfar vi inte behöver hålla reda på. Men, Stockholm ville starta beef mot Göteborg eftersom dem vill komma åt Louie och Louie är uppenbarligen sjukt less på "arroganta nollåttor".

Prestige är viktigt inom alla nördscener som ni vet, ty utan prestigen skulle inte viljan till vinst existera, och den behövs om man ens ska nå en "okej" nivå, men för att inte svamla bort mig här så har ordkriget i ett par olika forum evolverat till något som luktar stundande moneymatches Stockholm vs Sverige. The game är helt plötsligt on för nu vill nördfiskmåsarna även åt GonZa.

The beef, från nollåttornas sida, startar med den här intervjun:

Notera att "intervjuaren" läser upp sina frågor från en mobiltelefon...

 

The game is alltså helt jävla on inom Street Fighter-scenen i det här landet. GonZa ställer självfallet upp på Göteborgarnas sida mot skräniga fiskmåsar och personligen satsar jag mina pengar på GonZa. Det här har vi längtat efter. En beef. Kolla våra tidigare videoklipp (Skatan ska ha spö samt GonZa peppar inför SM) med GonZa så får ni se hur vi försökt få the game att bli helt jävla on.

 

Jag spår: GonZa upprepar Dreamhack Summer och slår ut Stockholmarna - one by one.

 

Dreamhack Winter kommer att bli episkt inom SF-nördkretsar.

 

Nördkrig, nördkrig, nördkrig, nördkrig!

/Joakim


Kommentarer
Postat av: Handsome Phil

Awesome! :D

2010-11-08 @ 17:37:14
Postat av: mattemetmask

It's fucking on

2010-11-08 @ 21:37:58
Postat av: pxl

Nördkrieg ist die neue Blitzkrieg.

2010-11-09 @ 10:49:11
URL: http://www.kwit.tv
Postat av: Joakim

sant som fan, pxl! :)

2010-11-09 @ 18:12:34
URL: http://spelbröderna.se
Postat av: Fanboy till GGGames

Om ni har svårt att vänta tills Dreamhack så ska ni klicka på URL:n.



Det är en onlineturnering där stora namn som Gonza, Skatan, Yagami ska vara med för att slåss om fortsatt ära och berömmelse.

Postat av: Joakim

Amenshit, Gonza är min homie... Kolla på stream, fuck no. Sitter bredvid honom i min soffa istället.

2010-11-14 @ 11:43:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails