Sveriges sämsta spelredaktion hårdsatsar inför Gamex

Gamex som kommer att arrangeras av Kistamässan ska bli Sveriges motsvarighet till E3 mellan den fjärde och sjunde november. Mässhallen är 3 500 kvadratmeter till ytan, och mässan kommer att pågå i fyra dagar. Skitkul. Om man bortser från att Sveriges i särklass sämsta spelredaktion tänker storsatsa på att täcka den här mässan:

"Nöjesbladet är officiell mediapartner till Gamex och tänker storsatsa på mässan. En ny spelsajt, en mässbilaga och hårdbevakning i papperstidning är bara några av nyheterna.

– Vi älskar ju spel och vill förstås dela det engagemanget med våra minst lika engagerade och nyfikna läsare. Därför tänker vi också låta läsarna rösta om de bästa tv-spelen i Guldstickan och dela ut priserna på Gamex, säger Nöjesbladets spelredaktör Peter Ottsjö" - ur Aftonbladet Macht Frei

 

Älskar spel? Fan heller, ni älskar felaktiga och missvisande rubriker som renderar läsare, i era desperata försök att stilla er oändliga profithunger. Och vafan, låta läsarna rösta? Helt värdelöst, pöbeln har ingen som helst koll på vad som är bra eller dåligt. The Sims och World of Warcraft lär ju vara ständiga storfavoriter.

 

Men, jag får försöka vara lite positiv - skräptidningen är ju trots allt Sveriges största kvällstidning och har Sveriges mest besökta hemsida, och sådan uppmärksamhet för spelmediet kan bara vara bra. Men, Aftonblaskan lyckas väl ändå förhoppningsvis sjabbla till det här på något sätt.

 

Aftonbladet har dessutom av någon underlig anledning valt just idag att delge oss den här informationen. Varför? IDG.se rapporterade om mässan redan för 11 dagar sedan - vad har Aftonhoran väntat på? Aftonhoran är förövrigt ett bra smeknamn på tidningen som säljer sin journalistiska integritet dag ut och dag in, år efter år. Ett namn som, såvitt jag vet, ploppade upp i Arne Anka redan 1989. :)

 

 

/Joakim


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails