Super Street Fighter IV - Förhandstitt karaktärer / ultras / online

Det, av mig och en hel del andra nördar, starkt efterlängtade Super Street Fighter IV har release i Europa den 30:e april till Playstation 3, Xbox 360 och PC. Men vad är det som är nytt i Super Street Fighter IV till skillnad från originalet? Till att börja med: karaktärerna. Tio nya karaktärer har introducerats till redan existerande 25, och samtliga 35 karaktärer kommer att ha dubbel uppsättning av ultra-specialarna.

T.Hawk. Dee Jay. Juri. Adon. Cody. Guy. Dudley. Ibuki. Makoto. Hakan.

Video på nya karaktärerna i Super Street Fighter IV

 

 

Video på Ultras

 

Super Street Fighter IVs onlineläge kommer att ha ett antal nya och efterfrågade spellägen, bland annat Team Battles där man kan hooka upp med en polare eller tre eller sju och lira 2v2,3v3 eller 4v4. I Endless Battle kan upp till åtta spelare delta, där vinnaren stannar kvar och möter nästa motståndare, samtidigt kan åskådarna snacka med varandra och kommentera matchen. Låter socialt aproligt för en fightingnörd. Kan även bli skitdrygt om man lirar mot idioter. Man får helt enkelt se till att undvika det. Sparandet av Replays ska även det ha förbättrats. Nya banor, kostymer och challenges är självskrivet. Spelet innehåller ävende smått underhållande bonsunivåerna från 2:an, vilket kan fungera som ett trevligt avbrott i spelandet. :) Kan bli skitdrygt också, men jag försöker vara positiv... Bra kritik!

 

Det viktigaste med den här expansionen är dock att det är uppfräschat, upptonat och överlag mer välbalanserat. Förbokar man får man lite coola extraprylar som Iphoneskal, kostymer till spelarna som senare kommer att släppas som DLC, t-shirts osv. 399 spänn. Som givet. Köp och engagera dig i elektronisk fightingzen om du inte redan gjort det!

/Joakim

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails