Actionrollspelet Zenonia 2 till Iphone ute nu

Actionrollspelet Zenonia 2 till Iphone som jag nämnde för några dagar sedan är nu släppt. Spelet kostar 38kr. Här är en kort videorecension av Appspy.com:

Lite småsugen blir man...

/Joakim


Kommentarer
Postat av: pxl

Jag spelade ungefär 20 minuter av det första Zenonia men orkade inte mer pga riktigt dåliga kontroller. Styrkorset ville inte samarbeta med mig alls. Förhoppningsvis har tvåan åtgärdat detta, för jag vill verkligen tycka om det.

2010-03-29 @ 19:46:02
URL: http://www.kwit.tv
Postat av: Joakim

Ölright. Du har inte ramlat över några guldkorn till Iphonen som du kan dela med dig av?

2010-03-29 @ 22:54:29
URL: http://spelbroderna.blogg.se/
Postat av: pxl

Hah, nu gav jag zenonia 1 en chans till (har ju redan betalt för det) och har kommit ungefär en och en halv timme in och det växer på mig, ordentligt.

Det finns galet många items, vettiga skills att levla och storyn är sådär lagom JRPG-krystad :)

Ge det en chans iaf. Det var det värt, såhär i efterhand. Annars har du ju Monkey Island och Broken Sword om man gillar peka-klicka. Contraption är ju världens bästa pussel/mek-spel med massa levels och Plants vs Zombies är en höjdare. Hook Champ är riktigt kul tills man klarat det en gång med.



Där har du lite att leka med :3

2010-03-29 @ 23:45:37
URL: http://www.kwit.tv
Postat av: Joakim

Har köpt Zenonia 2 nu, och ska ge det en liten omgång innan läggdags hade jag tänkt. :) 38 spänn är ju i slutändan inga pengar att tala om. Det motsvarar liksom inte ens en enda öl på krogen, och om det kan ge mig någon timmes sysselsättning så är det värt det redan där. Blir det fler timmar och jag dessutom känner mig underhållen på köpet så är det ju svinbilligt.



Monkey Island och Broken Sword har jag redan spelat, för många år sedan. Inte riktigt på den gamla goda tiden, men strax efter. Klassiker. :) Plants vs Zombies har jag nött rätt mycket på min laptop. Helt klart underhållande. Contraption och Hook Champ får jag kolla upp. Tack för tipsen.

2010-03-29 @ 23:54:42
URL: http://spelbroderna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails