Electronic Entertainment Expo - E3

I tider som denna underbara sommar som precis har kommit igång med en massa regn så är man glad över att vissa saker sker iaf. Nu tider som denna när fotbolls VM spelas i vinter i ett sydafrika som har 15 grader varmt, som tar upp all tid (nästan). I tider som denna så vet vi vilka spel vi kommer spela det närmsta året, tackvare E3.


Alla som har något intresse i spel känner till E3. Alla som surfar runt på olika spelsajter vet vart man får tag på den informationen vad som sker där borta i landet långt bort. Som förresten spelade 1-1 mot England. Nu är det så att vi kommer nog inte nämna så jävla mycket vad sker där borta eftersom den infon kommer finnas överallt på exakt varenda spelsajt och blogg. Vi här på spelbröderna kommer nog bara nämna det som är intressantas för oss. Men nu tänkte jag bara nämna lite vad vi tror att vi kommer får se, vad vi vet att vi kommer få se och vad vi hoppas på att få se.


Nintendo Wii/DS

Vad har Nintendo att komma med på denna E3. Vi vet att dom kommer visa upp sin nya maskin som kallas än så länge 3DS. Maskinen skall vara helt i 3D utan någon form av glasögon tillbehör så vi får väl se. Ett nytt Zelda sägs det att det kommer visas till Wii, helt väntat. Metroid: other M borde vara spelbart. Sen är det inte så mycket mer av värde som man vet egentligen om Nintendo detta E3.

Vad jag hoppas på att se av Nintendo dett E3 är mer ny retro om man säger så. Tänk er själva en Zelda uppföljare till Wii som har samma stil som Zelda: A Link to the Past. Om har ju inte gjort en ordentlig uppföljare på den stilen så det skulle jag vilja ha. Ett ny retro spel vid namn Kid Icarus skulle inte vara dumt heller. Pikmin 3 borde visas. Vilka typer av spel kommer vi få se Mario i härnäst? det vet man inte vad Nintendo stoppar sin farbror till rörmokare någonstans. Old school Metroid till DS vore inte helt fel. F-zero till Wii en möjlighet. Final Fantasy: the 4 swords borde visas.

Jag vill absolut inte se en jävla massa försäljningsstatistik på deras presskonferans. Fatta det Nintendo det är tråkigt!!


Sony PS3/PSP

Vad vet vi om Sony? Det ryktas om en ny psp...får gärna komma men dom borde satsa på att få ut lite mer spel till den gamla maskinen för det är en bristvara. Vi antar att Gran Turismo 5 kommer visas upp och även vara spelbart annars är det fet fail på det. Ryktas om Killzone 3 i 3D. Dom kommer garanterat att visa upp Final Fantasy XIV om det fortfarande är exklusivt till Sonys maskin. Det eviga ryktet som pågick i början av årat var om FF IIV och jag tror innerligt att vi kommer få se en trailer på det spelet. Det var alldeles för mycket snack om spelet för att det bara skulle vara saker som alla producenter skulle vilja göra.

Move kommer ta bra jävla mycket plats. Har börjat ledsna på att behöva stå upp och spela. Största skrällen som jag tror Sony kan komma med är inte att Bungie ska börja göra spel åt dom utan att dom utannonserar att Mass Effect skall komma till deras maskin.


Microsoft Xbox 360

Kinect, smaka på det. Känns som något dåligt tyskt godis. Men det är det namnet Natal kommer att få när det släpps. Kinect, fy fan. Det kommer få en hel del plats. Det kommer även om ryktet stämmer en slimmad 360, jag bryr mig inte nämnvärt om det. Kommer nog handla en del om Halo: Reach, Fable 3 och Gears of War 3. I övrigt i spelväg kan man hoppas på att FF XIV utannonseras till boxen. Några mer konkreta spel till Kinect...usch. Kanske får se uppföljare till Shadow Complex. Hoppas på Mass Effect 3. Dead Rising 2: Case Zero lär ju visas upp. Annars kommer nog det mesta handla om Xbox live skit och Kinect...usch





En hel del multikonsolspel kommer vi få se och en del utav dom intressantaste är väl:

Dead Space 2, Dragons Age 2, Batman 2, Assasins creed 3, Metal Gear Solid: Rising, Castlevania: Lord of shadow, Civilization V, Mafia 2, Dead Rising 2, Sonic 4, Vanquish, Star wars: Old republic, Crysis 2, Medal of honor, Star Wars: The forced unleashed 2, Fallout: New Vegas m.m

Hoppas på att kanske att GTA 5 visas trailer för.



Här är en del trailer som är släppta till just E3:

 

Fallout: New Vegas


 

Gran Turismo 5


 

Dead Space 2


 

Killzone 3


 

Star Wars: The Forced Unleashed 2


 

Homefront


 

Devil's Third


 

Star Wars: Old Republic


 

Assassins Creed: Brotherhood



Test Drive Unlimited 2


 

/Emil


Kommentarer
Postat av: Rektangel

Musiken till devils third trailern passar bra till hjärnsubstansen. Såld!

2010-06-15 @ 13:11:24
Postat av: M

http://www.youtube.com/watch?v=z0RuR3FREFw



Ny länk till Star Wars Old Republic trailern..

2010-06-16 @ 15:13:36
Postat av: Emil

Tack för det M.

2010-06-16 @ 16:27:28
URL: http://spelbroderna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails