Nederländerna har läckt ACTA-dokument

Anti-Counterfeiting Trade Agreement, för gemene man känt som ACTA, är ett förslag som arbetas fram mellan världens ledande nationer och förslaget innebär långtgående åtgärder mot upphovsrättsbrott. Det är alltså ytterligare ett bevis på staten och kapitalets samverkan mot individen.  Dessa förhandlingar är fullständigt insynskyddade, antagligen för att folk hade blivit förbannade om motsatsen hade gällt. Det handlar om våra frirättigheter och sådant vill ju makthavarna inte ha något debatt kring - speciellt inte när samma makthavare är bidragstagare från medieindustrin. Svinigt så det skriker om det.

Nu har däremot Nederländerna kommit till undsättning och helt enkelt LÄCKT information kring vilka nationer som stödjer transparens inom förhandlingarna och vilka som motsätter sig insyn.

Polen, England, Österrike, Nederländerna, Finland, Irland, Ungern, Estland och Sverige är för insyn. Lite överraskande att se den orwellianska storebrorsstaten England med bland nationerna som förespråkar transparens, men glädjande.

Tyskland, Belgien, Portugal och Danmark har ännu inte valt sida.

Vilket betyder att resten av deltagande nationer är emot insyn.. vilket alltså handlar om Australien, USA, Japan, Sydkorea, Singapore, Mexico, Nya Zeeland och Schweiz. HAIL SATAN! Det är ni som är satans avföda! Det är ni som är hotet mot min frihet! DÖ, era jävla utsugare, DÖ!!!


Via: Gamepolitics.com


/Joakim



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails