En titt på spelnyhetsträsket

Senaste dagarnas ack så intressanta spelnyheter:

Blizzard har bekräftat att ett nytt MMO är under utveckling vid namn "Titan". Enligt Activision och Bobby Kotic så är spelet en ny franschise som ska tilltala en "bredare publik". Med tanke på World of Warcrafts otroliga framgångssaga kan man bara spekulera om "Titan" kan bli för spel - men något säger mig att det är ett FPS. Oavsett genre så kommer Blizzard att lyckas. Inte ett dåligt spelsläpp på en eon talar för sig själv.

Klassiska rollspelet Secret of Mana till SNES kommer till Iphone under den här månaden. Ett givet köp. Spelet har inte fått ett officiellt datum än, men enligt utvecklaren Square Enix är det "snart". Andra nyheter från Square Enix är att företagets vinst för räkenskapsåret har sjunkit med 92% sedan föregående år beroende på svaga konsolspelsförsäljningssiffror. Av bland annat den anledningen skjuts Deus Ex: Human Revolution upp. Square Enix vill inte släppa det som något hafsverk.

Max Payne 3 har inte hamnat på Take-Twos planerade releaselista för 2011 vilket betyder att spelet antagligen inte får se dagens ljus innan 2012. På tal om Take Two så har westernäventyret Red Dead Redemption nu skeppats i åtta miljoner exemplar. Företaget har under räkenskapsåret drag in över 1.16 miljarder dollar.

Need for Speed World som är ett gratis MMO-racingspel har nu nått 3 miljoner användare. Spelet ska vara sisådär, men uppenbarligen är gratis alltid gott.

Tyska Amazon har läckt information om att en samlingsutgåva med Tomb Raider: Underworld, Tomb: Raider: Anniversasy och Tomb Raider: Legend kommer att släppas till Playstation 3 framöver. Tomb Raider Trilogy är namnet på den utgåvan.

The Witcher 2 får en hardcoresvårighetsgrad vid namn Insane. Xbox 360 Slim får enligt Microsoft inga faceplates för att konsumentintresset var på tok för ljummet till tjockisvarianten. Företaget i fråga håller även på att uppdatera Kinects mjukvara för att den ska bli mer precis. Demon Souls servrar ska hållas igång "så länge som möjligt" enligt utvecklaren Atlus. En 100-timmar lång Papaton 3-demo kommer slutet av januari. Spännande? Inte direkt.


Så...



 

/Joakim



Kommentarer
Postat av: OneTwoRandom

The Witcher 2 ser jag fram emot sjukt mycket! Håller på att köra igenom ettan igen. Så nyår är räddad! Haha.

2010-12-20 @ 09:59:30
Postat av: Terror

Meanwhile...

2010-12-20 @ 14:50:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails