'Video Game Killings'

video games killing
Va i helvete!?

Det är intressant när nyhetsmedier och andra oförstående individerar börja säga att VERKLIGHETEN ser ut som ett tv-spel, eller som i det här fallet: "Det är precis som att man spelar ett tv-spel". Ja, vad är problemet? TV-spel är en reflektion av verkligheten. Det är verkligheten den skildrar. Trivs ni inte med spelen - förändra verkligheten. Jävla smutskastning det här...


Förövrigt har det varit en del gnäll om att ovanstående soldater varit på tok för osympatiska vid avrättningarna av ett gäng irakiska civila. Nähä. Är det meningen eller? Det är soldater, deras jobb är att döda. Har du problem med det så bör du klandra systemet och inte soldaterna som utför systemets order.
/Joakim

Edit 14:11: Förövrigt måste jag bara inflika att jag älskar "Fair & Balanced"-texten bredvid Fox News-loggan. Ungefär som SVT:s "Fri Television"-paroll. Stor humor..

Kommentarer
Postat av: Emil

Hela den där grejen är sjukt vinklad tycker jag.



Dom sköt reportrar...vilket är fel...men dom tyckte kamerorna såg ut som vapen. Och hur civila är egentligen dom där civila?



Jag är tveksam till varför dom här reportrar skulle ha blandat sig med vanligt folk om dom är ute efter ett scoop. Jag tror att dom så kallade "civila" har samhörighet med något terrorist nätverk. Och med den informationen måste man ju tro att dessa reportrar hjälpte terrorister och där utav har man rätt till dessa skott.



Det är media som vinklat detta och skyller på vanliga soldater som håller den så kallade fria världen fri.

2010-04-08 @ 19:09:56
URL: http://spelbroderna.blogg.se/
Postat av: Emil

I övrigt så är det här också gammal skåpmat för att det här skedde juni 2007. Det roliga är att spelet det härmar släpptes november 2007.

2010-04-12 @ 06:14:00
URL: http://spelbroderna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails